Over ons

’t Moolweeg, Crea & Giftshop - Gecreëerd voor u met Passie!

’t Moolweeg Crea&Giftshop ontstond medio 2013 door op een aantal markten te hebben gestaan. Wat ooit begon als een hobby, is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf. Met trots ook bijna 4 jaar een winkel ’t Moolweeg te hebben gehad in het centrum van het dorp Nieuwleusen. De winkel is gesloten per 13 mei 2017.

Uw beleving, onze passie

Waar u ook ’t Moolweeg treft, het staat altijd op en top gepresenteerd en ademt het de sfeer uit van een goed verpakte en/of samegestelde cadeau’s. Bent u op zoek naar een persoonlijk cadeau? Bij ’t Moolweeg vindt u voor iedere betekenis een bijzondere creatie. Van geboorte tot overlijden en alles wat daar tussenin zit. "Wij denken graag met u mee en ontwerpen voor u ook graag iets persoonlijks.” Hiervoor zijn wij o.a. druk bezig met het maken van een volwaardige webwinkel, maar u kunt ons natuurlijk ook altijd bellen om een afspraak te maken.

Bij onze verkooppunten vindt u woonaccessoires in elke prijsklasse. Voor ieder budget hebben wij een passend cadeau. 
Kijk bij contact naar een verkooppunt bij u in de buurt.

Ieder seizoen een vernieuwing in de collectie

Wij volgen de interieurtrends op de voet en de collectie verandert daardoor regelmatig. Ook met Moeder-/Vaderdag, Pasen, Kerst en andere bijzondere dagen wordt de collectie aangepast en uitgebreid. Zo vindt u altijd het perfecte cadeau voor iedere gelegenheid, dus voor iedere betekenis een creatie.

Daarnaast is het ook mogelijk om voor bedrijven een uniek eigen samengesteld kerstpakket te realiseren en te bestellen.

Interieuradvies

Ook op het gebied van interieuradvies bent u bij ’t Moolweeg aan het juiste adres. Bij verhuizen of herinrichten komt u vaak voor keuzes te staan die een grote invloed hebben op de uiteindelijke uitstraling van uw interieur. "Wij geven u graag persoonlijk en deskundig interieuradvies en komen eventueel graag een kijkje nemen bij u thuis. Wij proberen samen met u tot een uniek en persoonlijk interieur te komen. Niet alleen met producten van ’t Moolweeg, maar ook met de accessoires die u al in huis heeft staan. Met wat kleine aanpassingen kunt u al een hele verandering teweeg brengen.”

Bent u nieuwsgierig geworden? Loopt u gerust eens binnen bij één van onze verkooppunten.

 

Graag tot ziens!Copyright 2017 ‘t Moolweeg

Algemene Voorwaarden - Betalen met iDEAL 

webxpress.constanten.MenuItemLanguage:0
webxpress.db.EntityClasses.DomeinEntity:82
webxpress.db.EntityClasses.SiteEntity:82
webxpress.db.EntityClasses.MenuItemEntity:22
TwoComTwo.WebXpress.Data.Order:36
Total Size of Session Data: 224,00 kb